vvs

Lad et professionelt VVS firma forestå dit VVS arbejde

Lad et professionelt VVS firma forestå dit VVS arbejde

editorial

Skal der flyttes et afløb i dit badeværelse – eller skal du have rykket rundt på køkkenet? Så har du brug for professionel hjælp. Disse opgaver involverer nemlig de faste VVS installationer i boligen. Og skal de ændres, skal du have fat på en autoriseret VVS installatør.

Kan jeg ikke bare selv udføre mit VVS arbejde?

Du mener måske at du selv er fint i stand til at løse de VVS relaterede opgaver som måtte opstå i forbindelse med din renovering. Mange bolig ejere ynder at lege gør det selv mænd og kaster sig således ud i dette arbejde på egen hånd. Men det kan du hurtigt komme til at fortryde bitterligt.

Først og fremmest er det forbundet med utrolig stor risiko selv at rode med de faste VVS installationer i en bygning. Du kan for eksempel risikere at skabe tilbageløb som kan afstedkomme blanding af spildevand og drikkevand. På den måde udsætter du alle beboere, som er sluttet til rørnettet, for forgiftning når de drikker vand fra hanen.

Hvis du fifler med gas ledninger – for eksempel i forbindelse med flytning af dit komfur – vil du, såfremt dit klamphuggeri giver anledning til lækage, risikere at få andre menneskers liv på samvittigheden. En læk på en gasledning kan nemlig føre til gas eksplosioner eller fatal kulilte forgiftning. Og selv om du blot skulle forårsage materiel skade kan du være så godt som sikker på at forsikringen ikke dækker omkostninger forbundet med udbedring af denne, da installationerne ikke er foretaget af en autoriseret VVS installatør.

Find din VVS’er på Amager

Hvis du ønsker den mest kompetente og kvalificerede assistance i forbindelse med VVS på Amager kan du altid kontakte Claus A. Axmark VVS. Claus A. Axmark VVS er hele Amagers VVS firma – læs mere, og kontakt Claus A. Axmark VVS, på hjemmesiden caavvs.dk