måltidskasser

Måltidskasser til enhver smag

Måltidskasser til enhver smag

editorial

Går du og overvejer at abonnere på en måltidskasse som kan spare dig for megen besvær i hverdagen? Så kan du læse mere om måltidskasser i det følgende.

Grønne måltidskasser – når du ønsker at leve mere klimavenligt

Der er ingen der siger at en måltidskasse behøver at indeholde kødvarer eller mejeri produkter. Det kan godt lade sig gøre at finde en måltidskasse som udelukkende indeholder retter baseret på grønne ingredienser.

Måske har du længe overvejet at have en eller flere kødfri dage om ugen, men har som mange andre danskere svært ved at være opfindsom når det gælder tilberedning af lækre og spændende grønne retter. Med en vegetarisk eller vegansk måltidskasse kan du få den rette hjælp til at spise lidt grønnere i hverdagen.

Foruden de påkrævede ingredienser og råvarer, som blandt andet tæller bladgrønt, bælgfrugter, diverse former for kål samt selvfølgelig nødder, kerner og lignende vil du hurtigt kunne bikse spændende grønne retter sammen. Du skal blot følge anvisningerne i det opskrift hæfte som følger med i din grønne måltidskasse – så går det let som en leg!

Familievenlige kasser – når måltiden skal falde i alles smag

Hvis du vil være sikker på at aftensmåltidet vækker begejstring hos både store og små medlemmer af din familie bør du vælge en af de mere familievenlige måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. I Kokkens Familiekasse finder du såvel grøntsager som kød, fisk og fjerkræ samt diverse tilbehør hvoraf meget er fremstillet på forhånd.

Med Kokkens Familiekasse kan du lynhurtigt tilberede et lækkert aftensmåltid som hele familien vil elske, på basis af friske råvarer i økologisk kvalitet. Og ønsker familien en eller flere grønne dage om ugen kan du med fordel prøve Kokkens Grønne Kasse.

Du kan se indholdet af såvel Kokkens Familiekasse som Kokkens Grønne Kasse, og bestille din måltidskasse online på https://www.kokkenshverdagsmad.dk/produkter/maaltidskasser/.