mad ud af huset

Mad ud af huset fra anerkendt cateringfirma

Mad ud af huset fra anerkendt cateringfirma

editorial

Skal der tages revanche for alle de udskudte fester i løbet af den kommende sommer? Så har du sikkert travlt med at planlægge forplejning af de mange gæster. Og i den forbindelse kan du med stor fordel overveje at bestille mad ud af huset.

Hvor kan jeg bestille mad ud af huset til min fest?

Uanset hvor i landet din fest skal afholdes kan du altid kontakte Kokken & Jomfruen for et skarpt tilbud på mad ud af huset. Kokken & Jomfruen er et catering firma med mere end et halvt århundrede på bagen.

Når du bestiller mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen kan du være sikker på at få kvalitet for alle pengene til nogle af markedets mest rimelige priser. Og det uanset størrelsen på dit arrangement eller antallet af gæster til din fest. Hos Kokken & Jomfruen laves og leveres der mad til alle tænkelige anledninger, fra den hyggelige søndags brunch med familien til det helt store bryllups brag.

Du vil altid kunne få fordelagtige kuvert priser hos Kokken & Jomfruen uanset hvor mange – eller hvor få – portioner du bestiller. Du har mulighed for at vælge de helt traditionelle menuer med forret, hovedret og dessert, eller i stedet bygge en utraditionel og nyskabende buffet med småhapsere, kanapeer, tapas og antipasti.

Alle retter til mad ud af huset fremstillet hos Kokken & Jomfruen er tilberedt med omhu og kærlighed, og smager ganske derefter. Bestil mad ud af huset fra Kokken & Jomfruen og belav dig på en lækker og opløftende smags oplevelse – og på at minimere dine anstrengelser i køkkenet i dagene op til den festlige anledning.

Kokken & Jomfruen er en del af den større organisation Catering Danmark som leverer catering og mad ud af huset samt frokostordninger til firmaer og måltidskasser til familier landet over. Læs mere på https://www.kokken-jomfruen.dk/.