Køjeseng

Med en køjeseng bliver det nemt og hyggeligt at spare plads i børneværelset

Med en køjeseng bliver det nemt og hyggeligt at spare plads i børneværelset

editorial

Køjesenge har hos mange fået et lidt dårligt ry, da det er noget, man ofte forbinder med lejrskole og billige hostels.

Men børnene elsker det. Og det er da også utroligt hyggeligt at sove sammen i en køjeseng, særligt når man er mindre og ikke har brug for så meget plads.

Netop pladsen er den oplagte årsag til, at en køjeseng kan være et godt valg. Det er nemlig den oplagte måde at komprimere sengepladserne og udnytte de kvadratmeter, man har.

Derfor er køjesenge også især populære i de mindre børneværelser, fx i lejligheder, eller i sommerhuse. Dertil er der et stort udvalg af vælge imellem, så man kan finde præcis det, der passer ind i netop ens situation.

Køjeseng

Børn elsker at sove sammen

Samtidig er der også det hyggelige i at sove tæt på hinanden. Har man mindre børn, kan de i en periode have gavn af at dele en køjeseng.

Det er altså både noget, som man kan have derhjemme, eller som man kan bruge nogle steder, fx i sommerhuset. Summa summarum er, at man kan få bedre plads til andre ting, fx legetøj og skabe, hvis man har to senge samlet i én.

Har man generelt ikke særlig meget plads, så er et godt råd ofte at tænke i kubikmeter i stedet for kvadratmeter. Altså at udnytte pladsen opad og ikke kun i gulvhøjde.

Og til netop det er en køjeseng fuldstændig ideel.

Find din nye køjeseng i dag

Som sagt er der en del forskellige køjesenge at vælge imellem. Samtidig fås de til fair priser, hvor de fleste kan være med.
Er det tid til at investere i nye senge, og gerne de pladsbesparende af dem, så er der altså ingen grund til at vente.

Klik ind på https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/  og find din nye køjeseng med det samme.