flexfit

Med sådan en Flexfit cap er man svær at genkende

Med sådan en Flexfit cap er man svær at genkende

editorial

Man har overvejet længe, om det passer til en, at man bærer sådan en Flexfit cap, for man er egentlig ikke typen, der går med cap.

Faktisk er man kendt for at gå ret så konservativt klædt, så det ville være noget af en forandring, at man går klædt med en Flexfit cap.

Det ville virkelig være noget, som der ville skabe en større forandring i den fremtoning, man udsender, og det kan måske endda gøre lidt ved ens selvtillid, hvor man ender med at bærer sig selv lidt mere stolt frem med rank ryg og et smil på.

Folk skal virkelig også vænne sig til at se dig med sådan en cap på, for de er slet ikke vant til at skulle kigge efter en person med cap på, når de skal få øje på dig.

Det ender måske med at blive det overgangsritual at have sådan en cap på, hvor du tør gå med mere outreret tøj.

flexfit

Den Flexfit cap bliver den store forandring for dig

Sådan var det ellers ikke til at starte med, for du var bange for, at folk ville gøre grin med dig over, at du bar sådan en cap, så du gik længe om den varme grød, før du købte en.

Du skulle endda have en veninde med til at vælge den for dig, og du skulle rådføre dig med en vel venner, før valget faldt på den rette, for du ville ikke vælge den “forkerte”.

Det er heller ikke dig at være med på moden eller prøve at være sej, men én gang skal være den første, og du gad godt inderste inde prøve det – og nu sker det!

Og du kan med det samme mærke, at det var det helt rette valg at vælge den her Flexfit cap, og du spørger dig selv, hvorfor du ikke gjorde det noget før.