dating

Netdating - Når du har passeret 50

Netdating - Når du har passeret 50

editorial

Man kan godt forstå hvis folk over 50 er lidt nervøse og vil gå langt for at undgå netdating, men sandheden er, at det er en af de nemmeste måder at møde folk på. Online dating er bestemt også nået meget langt siden dets tidlige dage, med mange websteder og apps, der nu er lavet specifikt til ældre kvinder og mænd på udkig efter en ægte romantisk forbindelse.

Selvom visse datingsites er gratis, er der større sandsynlighed for at få en mere skræddersyet service gennem en abonnementsservice. Visse websteder tilbyder kun dating til folk over 50, mens andre har tendens til at tiltrække en endnu ældre brugerbase. Det er en positiv tendens, da det betyder at alle uanset alder har ret, og mulighed for at komme på dates. Det er bare om at finde den app eller webside der passer bedst til dit behov.

Når du først har fået en date, skal du huske at:

Flirte som en voksen.

Voksne kvinder flirter og mænd kan lide det! Hav et åbent kropssprog, leg med dit hår, smil, rør din date på armen. Og husk at den bedste måde at flirte på er at give et kompliment. Hvis man er kvinde, skal man vise sin feminine side, den forsvinder ikke, uanset alder, og er man mand, skal man være klar på at vise sin bløde side frem, og samtidig være galant.

Opretholde den gode kommunikation

For at en date skal være succesfuld er det vigtigt at tale godt sammen. Hvis den ene part taler for meget, eller samtalen svæver ind i ubehagelige emner, så skal man prøve at styre den tilbage i den rigtige retning. Sørg for at begge parter taler om sig selv på en meningsfuld måde. Pas også på ikke at sige for meget – der skal være mere at fortælle om på næste date.

Du skal nok få masser af succes med dating hvis du er over 50 år – Alle gør det, så det er bare om at komme i gang,