naturplakater

Nogle får naturen tættere på med naturplakater

Nogle får naturen tættere på med naturplakater

editorial

Der er dem, der vil sige, at medmindre man er et lille barn, der skal lære dyr at kende, kende geografien for lande eller på en anden måde få passiv lærdom, så er der ingen grund til at have pædagogiske plakater hængende.

Den slags forbinder man jo tit med natur- og dyreplakater, men de kommer jo i mange forskellige former, om det er nogle, der er tegnede, malede, fotograferede eller noget helt andet.

De plakater kan være nogle, som man selv har lavet, eller man har en kunster, der tit laver motiver, der egner sig til naturplakater, som man går efter – eller man tager det meste ind, der siger en noget, og hænger dem op.

Men der er også mennesker, for hvem det er virkelig vigtigt for dem, at de kan have nogle naturplakater hængende, for de kan ikke selv komme ud i naturen, om det er den, der er tæt på en eller længere væk.

naturplakater

Naturplakater betyder en hel del for mange mennesker

Sådan en person kan være en, som der har været ude for en ulykke, hvor man skal bruge meget tid på at genoptræne, og derfor bruger man det meste af tiden indenfor, hvorfor det er rart at kunne blive mindet om noget mere naturligt, der er langt fra den kliniske, men nødvendige, behandling man gennemgår.

Det kan også være en person, som der er blevet gammel og svag, og hvor der ikke er mulighed for, at vedkommende kan komme så meget ud længere.

Sådan en type rejste måske verden rundt, da personen var yngre, og det var en del af ens liv, at man var tæt på naturen.

Så når man ikke kan være ude blandt den længere, så ryger ens livskvalitet en del, hvorfor sådan nogle naturplakater kan være med til at give en et smil på.