elektriker

Oplys din have med lys

Oplys din have med lys

editorial

Når du nu bor i et land, hvor det om efteråret, vinteren og tidlig forår ofte er mere mørkt end lyst, er det en god ide at have en have som er oplyst. Både fordi det er rart at komme hjem til en oplyst have, men også fordi det har en præventiv effekt over for indbrudstyve. Derudover kan du vælge at få sat lys ved særlig smukke planter og buske som du har i din have og få glæde af dem hele vinteren. Du kan få råd og vejledning af en elektriker i Horsens om hvor og hvordan du med fordel, kan få sat lys i din have.

Udendørs belysning

Når du skal have lys udenfor så er det rart at have lys ved ens hoveddør. Ikke alene er det rart at kunne se hvor nøglehullet er, det har også en præventiv effekt. At have lys ved ens husnummer er en god service og det samme gælder ved ens postkasse og garage. Har du mere end en indgang kan du med fordel lyse op den vej du foretrækker folk skal gå. 

Det er lovpligtigt at du har en elektriker ind over, når du skal have lavet elektriske installationer og har du planer om at oplyse din have, skal du have en udendørs stikkontakt. 

Når du skal have en elektriker ud, som med en hvilken som helst håndværker, er det altid en god ide at kontakte flere og få et tilbud. Ved at få flere tilbud får det et bedre overblik over prisniveauet og du får ikke sagt ja tak til et tilbud der er alt for dyrt eller lige så vigtigt, så billigt at det umuligt kan være ordentligt arbejde der er blevet udført.

Det er også altid en god ide enten at bede om referanser eller tjekke sider som Trustpilot.