sexlegetøj

Overvejer du sexlegetøj?

Overvejer du sexlegetøj?

editorial

Sexlegetøj er for alle. Så simpelt kan det siges.

Havde det ikke været for sex, så havde du jo heller ikke været her i dag, så enkelt er det jo faktisk!

Derfor er det også lidt påfaldende, at vi mennesker – sådan overordnet set – har så svært ved at snakke om sex i det åbne, offentlige rum, hvorfor man oplever det tabubelagt herhjemme. 

I Danmark opfatter vi os selv som et frisindet land, og vi var da også blandt de første til at lovliggøre billed-pornografien, og spørger man de andre nordiske lande, så er Danmark også den lidt ‘uartige’ lillebror af os.

Men sex er ikke noget, man taler så åbent om med en rammende diskurs.

Forklaringen ligger formentlig i, at sex samtidig er blevet en personlig ting, og nu hvor sex ikke længere er noget, der afhænger af artens overlevelse i samme forstand, som det gjorde, da vi levede i kort tid og nemt blev slået ihjel af andre dyr, så er sex blevet noget, vi udforsker i dag.

Sex er blevet til nydelse og en oplevelse, man kan nyde både alene, som par, i swingerklub eller på stort set anden vis, man kan forestille sig det, så længe man ikke forulemper andre mod deres lyst eller gør noget ulovligt.

Hvis man udøver sex godt, kan man vitterligt få en ud af kroppen-oplevelse, og den slags kan ske hele livet igennem, som man bliver ved med at udforske ens egen seksualitet, som man forandrer sig gennem livet og eventuelt skifter partner.

Således kan det heller ikke komme som nogen overraskelse, at menneskeheden har udviklet sex legetøj næsten lige så længe, som vi har været i stand til at samle køller op og slå med dem.

Det medfører selvsagt, at der findes mange former for den slags legetøj, der kan være med til at give en det ultimative klimaks.

Udforsk markedet for sexlegetøj og bliv forundret over, hvor meget der findes!