wallstickers med citater

Pift hjemmet op med søde, sjove og finurlige citater

Pift hjemmet op med søde, sjove og finurlige citater

editorial

Der er ikke noget mere skønt, end at træde ind i et hjem, hvor ejernes personlighed stråler igennem. Et sted hvor man virkelig føler sig hjemme, og hvor der er lagt vægt på at skabe hygge og varme. Sådan et hjem kan du også få, og vi har samlet en række indretningstips, der kan hjælpe dig på vej til et mere personligt og hyggeligt hjem.

Tapet på væggen

Hvis du vil skabe en hyggelig atmosfære, kan du med fordel vælge at tapetsere en enkel væg, fx i stuen eller køkkenalrummet. Det samler rummet og giver et varmt udtryk – særligt hvis du vælger et tapet i dæmpede farver og et roligt, måske endda romantisk, mønster.

Sørg for at farverne i tapetet enten matcher resten af din indretning eller at den skaber en kontrast, der fremhæver andre møbler i rummet.

Citater på væggene

Søde og sjove citater er en af de bedste metoder til at skabe et personligt udtryk i hjemmet. Med dine yndlingscitater kan du vise dine gæster hvem du er, og hvad du tror på, ligesom du hver dag kan møde dig selv i et citat på væggen.

Citatet på billedet, hvor der står: Livet handler om at leve i nutiden, glæde sig til fremtiden & lære af fortiden” er fra sohu-wallstickers.dk (https://www.sohu-wallstickers.dk/shop/wallstickers-med-danske-og-engelske-citater-154c1.html), hvor du også finder andre smukke citater, der giver mening for både børn og voksne. Samtidig har du muligheden for at få dine stickers i forskellige farver, så de matcher indretningen, ligesom du kan få printet din egen tekst, hvis ikke du kan finde én, der passer til dig.

Masser af planter

Grønne planter og flotte blomster gør noget særligt ved et rum, og de er i den grad med til at skabe varme. Samtidig er det bevist, at folk bliver gladere og mere tilfredse, hvis de omgives grønne planter i hverdagen – og det er da bestemt værd at tage med sig i sin indretning.