Polering af badekar

Polering af badekar - en tvivlsom metode

Polering af badekar - en tvivlsom metode

editorial

Når emaljen i et badekar bliver gulligt og mat i overfladen trænger karret sikkert til en grundig rengøring med efterfølgende polering. Men inden du går i gang med kalkfjerner og skuresvamp bør du læse med i det følgende.

Polering af badekar kan ofte gøre ondt værre

Hvis du forsøger dig med polering af badekar ved hjælp af skrappe rengøringsmidler indeholdende kalkfjerner kan du faktisk risikere at beskadige emaljen. Dette vil virke stik imod hensigten da du derved gør emaljen endnu mere sårbar ovre for kalk og okker aflejringer hvilket vil medføre at karrets inderside bliver grimmere at se på.

Du bør altså fare med lempe når du polerer badekarrets emalje. Og du bør ikke blive skuffet hvis resultatet ikke er som forventet.

image

Det betyder blot at badekarrets emalje er slidt i en sådan grad at den bør skiftes ud. Dette kan ordnes ved en procedure som kaldes reemaljering. Og sådan én er hverken dyr eller tidskrævende.

Lad en dygtig badekarsmaler foretage en reemaljering

Hvis badekarrets således Akupunktur Klinik stå som nyt igen bør du tilkalde en dygtig og erfaren fagperson som har speciale inden for renovering af badekar – en såkaldt badekarsmaler.

Med det rette udstyr og et sikkert, professionelt håndelag har en badekarsmaler de stærkeste forudsætninger for at rette op på de skader der er opstået i dit badekars emalje. Og det til en pris som er væsentligt lavere end prisen på en udskiftning af badekarret.

Hvordan foregår en reemaljering?

Ved en reemaljering slibes det øverste lag af den slidt emalje i dit badekar bort, og en ny emalje påføres lagvis ved hjælp af en sprøjtepistol. Dette tager cirka fire timer – og allerede efter et døgns hærdning kan du atter tage karret i anvendelse.

Du kan altid få et skarpt tilbud på reemaljering af badekar hos Emaljemanden på emaljering-af-badekar.dk.