Gulvafhøvling Næstved

Professionel gulvafhøvling i Næstved - når resultatet skal være perfekt

Professionel gulvafhøvling i Næstved - når resultatet skal være perfekt

Er du ked af dit skrammede trægulv, som måske har taget mere end almindelig skade gennem årene? Så bør du overveje en gulvafhøvling.

Hvordan kan en gulvafhøvling redde mit trægulv?

Hvis der er ujævnheder i gulvet – for eksempel dybe skrammer, buler efter en vandskade, eller deciderede niveau forskelle og skævheder som følge af samme – kan en gulvafhøvling udjævne gulvets overflade. Samtidig fjernes diverse misfarvninger og grimme pletter, som skæmmer gulvet, idet et helt nyt lag af træværket blotlægges.

Det skal siges, at en gulvafhøvling er en temmelig invasiv procedure i forhold til en gulvafslibning, som udføres med sandpapir monteret på en roterende slibe rondel. Ved en gulvafhøvling skrælles et relativt tykt lagt – op til fem millimeter – af træværkets overflade. Dette sker ved hjælp af en valse påmonteret små, skarpe knive. En maskine til gulvafhøvling skal betjenes af en faglært person med stor ekspertise inden for – og erfaring med – gulvafhøvling. Hvis du selv kaster dig ud i opgaven på egen hånd, kan du risikere at udrette yderligere skade på dit trægulv. Og så er det ikke sikkert, at skaderne kan udbedres.

Et trægulv kan nemlig kun tåle at blive afhøvlet et vist antal gange. En gulvafhøvling kræver således, at de planker, parketter eller brædder, som udgør gulvet, har en vis tykkelse. Dette skal der også en professionel gulvmand til at vurdere.

Efter endt gulvafhøvling vil din gulvmand afslutte med en gulvafslibning, som efterlader træværket parat til at modtage den plejende og beskyttende efterbehandling – for eksempel i form af lak, olie, maling, lud eller sæbe. Du kan selv vælge, hvilken type efterbehandling, du ønsker – og din gulvmand kan hjælpe dig med råd og vejledning til, hvorledes du bedst vedligeholder dit trægulv, så du kan have glæde af det i mange år.

Få et godt tilbud på en billig gulvafhøvling på gkservice.dk