radonmåling

Professionel radonmåling og radonsikring af boligen

Professionel radonmåling og radonsikring af boligen

editorial

Den farlige radongas menes at være skyld i omtrent tre hundrede tilfælde af lungekræft i Danmark. Derfor er det vigtigt, at du tjekker radonværdierne i dit hus.

Få hjælp til radonmåling hos RadonHuset

Hvis du er bekymret over mængden af radon i dine stuer og værelser bør du foranstalte en radonmåling. Det er ikke særligt svært at måle radon værdier i boligen – især ikke med hjælp fra RadonHuset. RadonHuset er en dansk virksomhed som har specialiseret sig i forbedring af indeklimaet i boliger over hele landet, her under i særdeleshed radonmåling og radonsikring.

Hos RadonHuset kan du bestille de smarte radon målebokse som kan hjælpe dig med at måle niveauet af radon i dit hus. Du opstiller en radon måleboks i hvert rum du ønsker at måle, og lader den stå der i et par måneder. Herefter indsender du samtlige radon målebokse til analyse på RadonHusets laboratorium.

Du vil efter et par uger modtage svar på din radonmåling i form af en rapport som angiver radon værdierne i din bolig. Og skulle disse vise sig at være højere end det anbefalede kan du via RadonHuset få den rette hjælp til at radonsikre din bolig.

Optimal radonsikring med hjælp fra RadonHuset

Hos RadonHuset kan du få kvalificeret rådgivning når det handler om radonsikring. Et vigtigt tiltag i forbindelse med nedbringelse af radon værdierne i boligen er at lufte ud.

Du bør mindst et par gange om dagen lave gennemtræk i boligen således at luften kan blive udskiftet på hyppig basis. Du kan også vælge at installere et genvex anlæg eller ventilations system. På den måde kan du sikre at luften renses kontinuerligt.

Du skal sørge for at tætne revner i fundament eller kældergulv. Og endelig findes der teknologiske løsninger så som anlæggelse af sug under gulvet i boligen så radon suges ud inden det trænger ind i stuer og værelser. Læs mere om radonsikring på RadonHuset.dk.