rengøring

Rengøring: Starten på en ren tid

Rengøring: Starten på en ren tid

editorial

Rengøring er ikke starten på en ren tid, men afslutningen på en beskidt – skidtet kommer igen og igen, men det gør gode rengøringsfirmaer, http://dvdmv.dk/, heldigvis også! Bestil professionel rengøring i firmaet – for medarbejderne og for kunderne. 

Hvem klarer rengøringen i firmaet?

De fleste firmaer har enten en rengøringsmedarbejder ansat i firmaet, som tager sig af alt omkring rengøring, eller firmaet har en fast aftale med et rengøringsfirma. Førstnævnte har den fordel, at rengøringen kan tilrettelægges præcis efter firmaets ønsker, og alle kender rengøringsmedarbejderen i firmaet. 

Fordelen ved at hyre et rengøringsfirma udefra er, at der altid er dækning mod sygdom, og medarbejderne bliver løbende opdateret omkring nye rengøringsteknikker og produkter. Er der en periode ikke så meget rengøring – eksempelvis i sommerferien eller omkring højtider kan rengøringen justeres herefter. Du betaler med andre ord ikke for mere end det, du får. 

Har firmaet brug for rengøring på fuldtid, kan det i mange tilfælde aftales med rengøringsfirmaet, at en bestemt medarbejder tager sig af det – firmaet drager på den måde nytte af en øget ansvarsfølelse hos rengøringsmedarbejderen. 

Gå ikke på kompromis med kvaliteten!

Firmaet går sikkert ikke på kompromis med kvaliteten, når det gælder det faglige, når det gælder medarbejdernes kompetencer, og når det gælder firmaets varer… hvorfor så gøre det med rengøringen? 

Alle kan i princippet gøre rent, men alle gør det ikke lige godt. Vælg et rengøringsfirma, der ved, hvad de har med at gøre. Det vil sige et rengøringsfirma med erfaring, stabile mødetider og en fleksibel indstilling i forhold til, hvad I har brug for.

Hvis der er brug for ekstra rengøring efter firmafesten, eller trappen er særlig beskidt på grund af sne og slud, skal der være plads til justeringer i aftalen. Erfaringen fra et rengøringsfirma skal netop bruges til, at medarbejderne på rengøringsholdet har øje og forståelse for, at der er forskellige behov for rengøring afhængig af årstid og færdsel i firmaet.