seo tekster

Skarp markedsføring med professionelle SEO tekster

Skarp markedsføring med professionelle SEO tekster

Vil du gerne have flere kunder i butikken, og må kunderne gerne være relevante og klar til at købe? Så bør du fokusere på SEO – søgemaskineoptimering som kan øge søgbarheden af din webshop og dermed gøre den mere synlig.

Hvorfor er det så vigtigt med god søgbarhed?

I dag finder langt de fleste potentielle kunder de produkter og ydelser de behøver via søgemaskiner. Og her ligger Google så absolut i spidsen.

Langt de fleste internetbrugere benytter sig af Google når de skal finde alt fra advokatydelser til kondisko, catering service eller kroophold. Det er samtidig de færreste som bevæger sig neden under de første fem søgeresultater på Google førend de klikker – og stort set ingen går om på side to eller tre. Derfor bør du altid sikre dig at din virksomhed ligger så højt placeret på de søgeord eller søgestrenge du har specificeret.

Til dette formål bør du optimere din hjemmeside eller din webshop med det rette indhold. Her er gode, informative og relevante tekster alfa og omega. Med velformulerede og optimalt tilrettelagte SEO tekster kan du gøre din webshop eller firmaets hjemmeside mere attraktiv for Google så du hurtigere ryger til tops i søgeresultaterne, og dermed øger dine chancer for bedre konvertering.

Hvorfor skal jeg hyre en professionel SEO skribent?

En dygtig og erfaren SEO skribent kan være din direkte vej til en højere placering på Googles søgeresultat sider. Måske tænker du at du sagtens selv kan formulere den tekst som skal figurere på din hjemmeside eller på produkt og kategori siderne i din webshop.

Men her skal du tænke på at det ikke er helt ligegyldigt hvorledes disse tekster er udformet. Der er faktisk visse standarder i form af krav til søgeords frekvensen, sætningernes længde, tekstens læsbarhed og antallet af ord. Og disse vil en SEO skribent følge til punkt og prikke. Læs mere på wordpens.com/seo-tekster.