webmail

Sorter i de vigtigste samtaler i din webmail

Sorter i de vigtigste samtaler i din webmail

editorial

Nogle gange kan det blive virkelig svært at finde frem til de mailkorrespondancer, som man har i sin webmail.

Man har jo nok nogle, der er vigtigere end andre, hvor man går og venter længe på, at der skal komme svar i den tråd, så det næsten helst ville passe en bedst, hvis man kunne sørge for, at den samtaletråd altid havnede i toppen af ens indbakke, når der var nyt.

Man er i hvert fald meget tilbøjelig til lige at tjekke ens mail en ekstra gang for at se, om der skulle være kommet noget nyt i den samtale.

Man vil jo så nødigt have, at man overser et vigtigt svar i den snak, og man har også mange vigtige ting tilføjet som filer til den samtale, som man tit skal hen at kigge efter og læse igennem.

Og så gennemlæser man også tit ens korrespondance her, fordi man lige skal være sikker på, at man har forstået det hele korrekt.

Få kontrol og overblik over de vigtigste samtaler i din webmail

Disse websamtaler kan så være både af privat karakter, men det kan også være med vigtigt indhold til en firmasnak (den slags deler man nok op i en privat mail og en firmamail for at kunne skelne mellem disse to ting).

Men for at man ikke skal have svært ved at finde de snakke frem igen, så kan man som regel markere de samtaler og få dem vist.

Ellers kan man søge efter modtageren eller nogle vigtige ord i samtalen, så den dukker op.

Har man svært ved at huske de ting at søge frem, så kan man som regel trække samtalen over et sted i ens webmail et sted, hvor den vil være låst, så man bare skal klikke på den for at få den frem.

Når den så ikke er så vigtig igen, så kan man frigøre den.