tilbud på trampoliner

Spring dig i form på en trampolin

Spring dig i form på en trampolin

Motion og godt humør

Har du nogle unger, der sidder for mange timer bag en skærm, så kan en trampolin i baghaven være den helt rigtige løsning. Ved at hoppe på trampolin får dine kæreste små ikke bare en masse god motion, trampolinspring forbedrer også koordinationsevnen. Og så er det ikke mindst utroligt underholdende for både børn og voksne at springe løs på en trampolin. Derfor får flere og flere husejere da også et tilbud på trampoliner, så de kan vælge den trampolin, der passer bedst til deres have og behov.

Kend de forskellige modeller

Når du skal på jagt efter en trampolin, så er det godt at kende de forskellige modeller. Derfor kan det anbefales, at du hopper ind på trampolinguiden.dk, hvor du kan læse alt, hvad der er værd at vide om køb af trampoliner på markedet. Spørgsmålet er først og fremmest, om du ønsker en trampolin med ben eller en nedgravet model. Har du mulighed for at grave trampolinen ned, så er det langt at foretrække. Dette er nemlig den mest sikre løsning, når der for eksempel kommer kraftig storm forbi. En trampolin med ben er den nemmeste model at opsætte. Men her skal du så være opmærksom på, at få den bundet godt fast, da den ellers vil havne inde hos naboen i kraftigt stormvejr.

Anbefalet af NASA

Hos den amerikanske rumfartsorganisation NASA anbefaler man astronauterne at hoppe i trampolin, da disse spring hjælper til med at forbedre hele kroppens styrke. Selvom dine unger ikke skal en tur ud i rummet, så kan det alligevel være en rigtig god ide, at de får de positive indvirkninger på kroppen, som mange spring på en trampolin kan give. Med en trampolin i haven kan du altså sikre dig både masser af motion og virkelig godt humør til hele din familie.