TV2 play

Streamingtjeneste til din søndagsbinge!

Streamingtjeneste til din søndagsbinge!

Du kender helt sikkert følelsen af søndag. En doven dag, hvor man bare har brug for at ligge under dynen og binge den nye sæson af en ynglingsserie eller endnu et afsnit af Friends. Men verden af streaming er en stor labyrint, der er svær at finde rundt i. De forskellige tjenester tilbyder alle et uoverskueligt overlap af forskellige film og serier, og det kan godt blive dyrt at skulle betale for at have adgang til dem alle sammen.     

Hos hvad-koster-det.dk kan du finde et stort overblik over priser, tilbud og services, og blandt andet TV2 Play har de et godt overblik over.

TV2 Play er en skøn dansk streamingtjeneste, hvor du har adgang til alt det indhold, som ikke er Public Service, men som burde være det. Du kan både se gårsdagens nyheder, se fodboldkampen eller ethvert afsnit af Paradise Hotel. Hvis du hellere vil lidt længere væk har du mulighed for at keepe up with the kardashians. Altså bliver din søndag ikke kedelig!

TV2 Play tilbyder en 30 dages prøveperiode, som vi typisk ser hos streamingstjenester. Det er en perfekt mulighed for at tjekke vandet inden du hopper helt i. For fattigrøvene eller dem som faktisk nyder at se de skøre og sjove reklamer som hører flow tv til tilbydes der et basisabonnement for kun 49 danske kroner om måneden. Her får du adgang til indhold med reklamer. Ønsker du at slippe for reklamerne kan du opgradere til pakken uden, der koster 79 kroner om måneden.

Hvis du er en af dem, der slet ikke ejer et fjernsyn længere, men streamer alt fra computeren, så kan det være, at du skal overveje hele pakken. Her får du mulighed for at se alle kanalerne live, så du ikke skal vente med at se fodboldkampen til dagen efter. Her kan du igen vælge mellem en pakke uden reklamer  og en med.