Pudsning af væg

Transformer dit hjem med pudsning af vægge

Transformer dit hjem med pudsning af vægge

editorial

Den rå New Yorker-stil er blevet et kæmpe hit indenfor indretning. Dette betyder, at blottede mursten er blevet større end nogensinde før. Selvom de blottede mursten kan give dit hjem et mere industrielt og rå udtryk, kan de også give det et mere sjusket. Der er stor forskel på, hvordan en murstensvæg kan se ud, hvilket også betyder, at man nogle gange skal give slip på den ru overflade med pudsning af væg.  

 

Hvorfor pudse væggen?

 

Når man pudser en væg, så bliver væggens overflade langt mere glat. Den glatte overflade gør, at man er i stand til at lave væggen om til lige det, som man vil. Hvis man gerne vil male sit hjem i en ny farve, kan en blottet murstensvæg gøre det meget sværere. Med en pudset væg får man den optimale overflade til vægmaling, som gør det færdige resultat endnu flottere. Den rå murstensvæg kan også gøre det sværere for dig at indrette dit hjem. Det er svært at bore i mursten, hvilket ikke er noget, som du undgår ved at pudse den. Du får dog muligheden for at dække tidligere bor nemmere, da du bare kan glatte dem ud med puds og male over. Så med en pudset væg bliver det nemmere for dig at flytte rundt på malerier, hylder og andre vægmonterede genstande.

 

Hvordan pudser man en væg?

 

Det er muligt at pudse sine vægge selv, men det kan ikke anbefales. Hvis man ikke får pudset væggene ordenligt, kan man risikere, at pudset vil falde af igen. Hvis man gerne vil have det flotteste og mest holdbare resultat, kan det bedst betale sig at gå til en professionel. For at læse mere om pudsning af væg, kan du trykke her. Pudsning af væg kan gøre dit hjem mere moderne og nemmere at indrette, så det passer til din personlige smag.