maler lyngby

Tre ting du skal huske, før du flytter

Tre ting du skal huske, før du flytter

editorial

Hvis du skal til at flytte ud af dit hus eller lejlighed, så er der en række ting, du skal huske at få gjort. Vi har listet tre ting i dette indlæg, som du kan få krydset af, før du overdrager nøglerne til din udlejer eller nye lejer. 

 

1. Få malet dine vægge

En af de sidste ting, som du skal få gjort inden du flytter, det er at få malet. Ved at vente til sidste øjeblik med at male, er du sikret at intet går i stykker under udflytning. Når du skal rykke alle dine ting ud af lejligheden, så kan det være temmelig dumt at komme til at ødelægge din nymalet væg med kanterne fra dit spisebord. Vent derfor med at male, som noget af det sidste. 

Når du skal i gang med at male, så skal du huske at orientere dig i din huslejekontrakt, hvem der egentlig skal male. Er det dig eller en professionel maler? Din udlejer kan muligvis godt have en holdning til dette, hvorfor det er vigtigt du læser kontrakten, før du begynder at male selv.

Hvis du skulle mangle en dygtig maler, så kan du finde en via dette link: https://malerkanonen.dk/malerfirma-lyngby/

 

2. Få skiftet adresse

Når du skal til og flytte ud, så skal du huske at få skiftet din adresse. Det kan have stor betydning, hvis du f.eks. får boligstøtte, SU eller løn. Din arbejdsgiver eller SU-kontoret skal gerne have disse oplysninger på dig, når du skifter bolig. Så ved de, hvordan de kan komme i kontakt med dig. Derudover skal folkeregistret vide, hvor du flytter hen, så du kan findes i deres system. Du kan nemt få skiftet din adresse. I samme forbindelse vil du få tilsendt et nyt sygesikringskort med din nye adresse på.

 

3. Afleverer alle nøgler

Den nye lejer skal naturligvis have alle nøgler til lejligheden. Det gælder også dem, du har til cykelkælderen eller loftrummet. Hvis du har mistet dem eller fralagt dig dem, så kan du få lavet nye kopier hos en låsesmed. Hvis du har mistet nogle af nøglerne, så kan du låne din nabos til at få lavet nye kopier.