ståltrapper

Vælg ornamentering til dine ståltrapper

Vælg ornamentering til dine ståltrapper

editorial

Almindelige ståltrapper, der er lavet meget spartanske, kan godt komme til at se lidt kedelige og ensformige ud, medmindre det selvfølgelig er det udtryk, som man går efter, og som kunden gerne ønsker at have sig.

Har man evnerne til at forestille sig en lidt pænere ståltrappe, man kan skitsere for skaberen, eller man kan lave det selv, så kan man jo forsøge sig med at lave nogle pæne tilføjelser til trapperne.

Dette gælder både til ståltrapper, der befinder sig indenfor som udenfor.

Mange bygningsværker, specielt lejeboliger, bliver ofte beskyldt for at se kedelige og ensformige ud, selvom de måske bestemt har været noget så nemme at bo i, og at manglen på detaljer har gjort, at man kunne opføre dem ret så hurtigt og sænke prisen, så mange mennesker havde råd til at bo i dem.

Men derfor kan man jo godt gøre lidt mere ud af det, om det så er i kontorbygninger med ståltrapper, eller det er de fælles ståltrapper, som man mødes på i bygninger blandt flere beboere.

Så kan disse trapper indynde til, at man faktisk har lyst til at mødes på dem og snakke sammen, end at man partout skal gå ind i en lejlighed, men man føler sig inspireret nok til at blive på trappen og snakke sammen.

Disse ornamenteringer behøver jo ikke være mange og omfangsrige, men de kan jo være en udfordring for skaberne, eller de kan netop være med til at bryde det ensformige i at se på trappernes gennemsnitlige design.

Måske kan det blive en helt skattejagt at kigge efter disse små detaljer, som skaberen måske har gemt flere af i værket!

Dog skal man helst lave disse ornamenteringer i samme materiale, helst stål, som resten af trappen, da det vil se lidt for mærkeligt ud, hvis man benytter sig af noget andet, og ellers skal det være af metal af en anden art.