penispumpe

Vær forsigtig ved brugen af en penispumpe

Vær forsigtig ved brugen af en penispumpe

editorial

Overvej det lige lidt: du har investeret i et apparat, som du sætter ned på dine mest ædle dele.

Apparatet, lige netop denne udgave og variant, er ikke brugt, for ellers ville det jo være ret ulækkert, og man kunne komme til at få en sygdom på sig fra den tidligere ejer, hvilket med stor sandsynlighed kunne være en sexsygdom.

Nu er de fleste penispumper godt nok manuelle, men om de er elektriske eller ej, så gibber det alligevel i en, da man tænder for den første gang eller skal til at pumpe, for tænk nu, hvis man har fået fat i en model, der er kaput eller har en indbygget fejl, som enten ikke er blevet opdaget ved dette parti – eller at den her bare er uheldigt sat sammen.

Du har ellers købt den fra en autoriseret forhandler, så du kunne være nogenlunde sikker på, at du købte noget godt udstyr og ikke bare købte en via de mange spammails eller fra en asiatisk forhandler til en lav pris og lavet af giftige materialer.

Læs mere her om gode penispumper.

Men selvom man har gjort sig sine forholdsregler, læst op på de bedste modeller og er ret så sikker på, at man har fundet den bedste af sin slags på markedet ud fra det, du har råd til, så nager tvivlen altid en.

Derfor skal man altid følge den brugsvejledning, der følger med, også selvom man er typen, der normalt ikke bruger den slags, men her er der jo ikke tale om at fikse en pakning: man har med ens ædlere dele at gøre, og skulle noget gå galt, så kan man risikere, at alting aldrig bliver i orden igen.

Skulle du have en mistanke om, at du har fået fat i en ukurant model, så er der intet til hinder for, at du går ned og får den byttet eller sendt retur.