videoovervågning

Videoovervågning – den bedste forebyggelse

Videoovervågning – den bedste forebyggelse

editorial

I Danmark begås der hvert år mere end femten tusind indbrud i private hjem. Indbrud sker som regel med berigelse om mål, og i langt de fleste tilfælde mens beboerne ikke er hjemme – heldigvis.

Det er dog altid utroligt ærgerligt at komme hjem til et hjem som har været invaderet af indbrudstyve. Selv om de fleste værdi genstande i form af forbruger elektronik, for eksempel tv, spilkonsoller, tablets eller smartphones, eller dyre smykker er dækket af forsikringen repræsenterer et indbrud stort set altid en stor omvæltning. Det er nemlig ikke alting som kan gøres op i økonomi. Tyvene kan være sluppet af sted med arvestykker og andre ting med stor affektions værdi.

Et indbrud vil også altid have et efterspil i forhold til politi og forsikrings selskab, lige som du skal bruge tid på at udskifte opbrudte låse og baldrede vinduesruder. Der ud over skal du og din familie leve med en utryghed i eget hjem som måske kan vare i mange måneder. Så hvorfor ikke søge at forebygge indbruddet inden det sker?

Hvordan forebygger jeg indbrud i min bolig?

Der er mange tiltag du kan udføre for at forebygge uventede – og uvelkomne – gæster i dit og din families hjem. Du bør selvfølgelig altid sørge for at alle døre og øvrige potentielle indgange til dit hjem – for eksempel større vindues partier, er forsynet med moderne og sikre låse.

Du kan med stor fordel installere et alarm system som kan tilkalde vægter service i tilfælde af uautoriseret indtrængen. Og hvis du virkelig ønsker at sætte trumf på din indbrudssikring investerer du i professionel videoovervågning indendørs såvel som uden for dit hus.

Køb udstyr til videoovervågning online

Med et synligt opsat overvågningskamera nær husets indgangspartier kan du skræmme de fleste potentielle misdædere fra at genenmføre deres forehavende. Du kan finde udstyr til videoovervågning hos dkkamera.dk.