Hul i emalje badekar

Få fikset hul i emaljen på dit badekar

Få fikset hul i emaljen på dit badekar

editorial

Det er ren luksus at have et lækkert og rummeligt badekar stående på badeværelset. Det betyder nemlig at du kan tage lange, varme karbade, og arrangere hyggelige hjemmespa aftener, lige når det passer dig.

Alle dine spændinger vil forsvinde når du nedsænker dit legeme i det varme og velduftende vand – og du kan nærmest mærke hvordan hverdagens stress fordamper. Men hvis der er gået hul i emaljen på dit badekar bør du vente med at tage karbad indtil skaden er udbedret.

Hvem kan lappe hullet i emaljen?

Du kan altid på hjælp til reparation af dit badekar hos Emaljespecialisten. Emaljespecialisten vil med sikkerhed kunne lappe hul i emalje badekar og få emaljen til atter at fremstå smuk og ensartet.

Dette sker ved hjælp af en procedure som kaldes reemaljering. En reemaljering kan i opbygning og fremgangsmåde minde om en autolakering. Ved en reemaljering fjernes først den gamle emalje, og badekarrets inderside slibes helt ensartet og glat så at alle huller og ujævnheder forsvinder.

Dernæst kan ny emalje påføres i tynde lag ved hjælp af en sprøjtepistol. Der skal som regel omtrent fire lag til førend resultatet er som ønsket, og badekarrets inderside atter er smuk og skinnende.

Selve reemaljerings processen tager cirka fire timer – og efter et døgns hærdning er badekarret klar til at blive taget i brug igen.

Hvorfor skal jeg vælge Emaljespecialisten?

Emaljespecialisten er en erfaren badekarsmaler som har til huse i København. Derfor kan du med stor fordel lade Emaljespecialisten forestå reparation af huller i dit badekars emalje.

Emaljespecialisten har hjulpet mange glade og tilfredse kunder gennem årene, og vil med sikkerhed også kunne hjælpe dig med at få dit badekar til at stå som nyt igen.

Du kan læse mere om Emaljespecialisten, og få et skarpt tilbud på reparation af hul i emalje badekar, på Emaljespecialisten.dk.