Hul i emalje badekar

Skal du have renoveret dit badeværelse?

Skal du have renoveret dit badeværelse?

editorial

Det kan godt være svært og uoverskueligt at komme i gang med renoveringen af sit badeværelse. Der er en række beslutninger, der skal tages og der er nogle ting, som du skal have overvejet inden, du går i gang med renoveringen af badeværelset.

Vi har skrevet nogle gode tips til dig i dette indlæg, så du er godt klædt på, når du skal til at renovere. Så læs med her, og lad dig inspirere.

 

image

 

 

1. Vælg en stil til badeværelset

Det er nemmere sagt end gjort. Men du skal vælge en stil ud til dit badeværelse, som du tror vil passe godt med resten af dit hus. Hvis du gerne vil have et gennemgående look i dit hjem, så skal du overveje, hvordan stilen skal være ude på dit nye badeværelse. 

Du kan prøve at finde inspirerende badeværelsesdesigns på nettet eller besøge badeværelsefirmaer for at få nogle designideer, så du kan blive klogere på, hvilken stil du kan lide og hvad vil passe godt i dit badeværelse.

 

2. Tænk over renoveringsbudgettet

Dette er en selvfølge. Du skal vide, hvor mange penge du har til at bruge på dit nye badeværelse, før du begynder at købe materialer og værktøj. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du beregner omkostningerne til din badeværelsesrenovering, så kan du finde priserne på internettet. Lav en liste over alle de renoveringer, som du skal have ordnet, og find priserne blandt forskellige håndværkere.

Hvis du har specifikke renoveringsopgaver, såsom hvis du har et badekar med et hul i emaljen – så skal du præcisere din søgning efter det. Det kan du f.eks. gøre ved at skrive om følgende i Google søgefelt “hul i emalje badekar”.

 

3. Overvej størrelsen af dit badeværelse

Har du plads nok til et walk-in shower? Eller vil du hellere renovere et eksisterende badekar i stedet? Hvis du ikke er sikker, skal du måle alting først, før du køber nye materialer eller renoveringsredskaber. Du ønsker ikke at bruge penge på noget, der ikke kan passe ind i dit badeværelse. Find også på løsninger, der er praktiske.