gulvafslibning i Jylland

Hvor lang tid holder lakerede gulve?

Hvor lang tid holder lakerede gulve?

editorial

Lakering er en af de mest holdbare behandlinger af dit gulv. Den er derfor ideel, hvis du har små børn eller hunde, da det jo slider meget på gulvet. Men selvom det er en holdbar efterbehandling af gulvet, holder den selvfølgelig ikke evigt. Derfor er du sikkert interesseret i at vide, præcis hvor længe en lakering af et gulv holder. Dermed kan du nogenlunde regne ud, hvornår du igen har brug for at få slebet og lakeret dit gulv, så det ser pænt ud. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af firmaet gulvkanonen.dk. Det er et gulvfirma, der har stor erfaring med at at slibe og lakere gulve. De har derfor helt styr på, hvor længe en lakering egentlig holder. Du kan læse mere om dem på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-jylland/  

Svaret på, hvor længe en lakering af et gulv varer, er selvfølgelig, at det er umuligt at sige noget konkret om det. Det kommer helt an på, hvor meget du bruger det. Men i gennemsnit mener de hos gulvkanonen.dk, at du skal regne med at have slebet og lakeret dine gulve cirka hvert femte år. 

gulvafslibning i Jylland

Sådan forlænger du dit lakgulvs levetid

Hvis du gerne vil udskyde, hvornår du igen skal have slebet og lakeret dit gulv, er der heldigvis meget, som du selv kan gøre. Først og fremmest er det at bruge filtdutter på dine møbler og generelt at passe på gulvet. 

Derudover kan du også lægge tæpper på områder, der bliver brugt meget. Det kan for eksempel være i entreen og i køkkenet, hvor du ofte går meget frem og tilbage. Derudover taber du jo ofte noget i køkkenet, hvilket også kan beskadige gulvet. 

Du kan også passe på dit gulv ved, at du lader være med at gå med sko inden døre. På den måde undgår du, at du slæber sand, grus og småsten ind i din bolig, der kan skade gulvet. 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://dagligt-talat.se/

https://dagligtnytt.se/

https://Info-posten.se/

https://informationer.se/

https://informativt.se/

https://KortSagt.se/

https://NyttOchKrytt.se/

https://NyttPåTavlan.se/

https://SedanSist.se/

https://solonyheter.se/

https://svenska-nyheter.se/