Gulvsliber Harlev

Kan du reparere et lakeret gulv?

Kan du reparere et lakeret gulv?

editorial

Hvis der er kommet ridser eller hakker i overfladen på dit lakerede trægulv, kan det være nødvendigt med en reparation – men er det overhovedet muligt? Få svaret her.

Vi kan ligeså godt smide bomben med det samme: Det er ikke muligt at reparere et lakeret gulv. I hvert fald ikke hvis ridser og skrammer er så store, at det er gået gennem lakken.

Er der tale om minimal slitage, kan du muligvis give en genlakering, men i så fald vil der ikke gå lang tid, før synlige – om end overfladiske – ridser vil vise sig igen.

Men hvis du ikke kan reparere, hvad er løsning så?

En gulvafslibning er vejen frem

Er der store ridser og dybe hakker i dit lakerede trægulv, er den eneste fornuftige løsning af slibe både efterbehandling og det øverste af brædderne ned, så du kan lakere på ny.

Det lyder omstændeligt, men med professionelle hænder ved roret tager det ikke lang tid, og det koster heller ikke alverden. Til gengæld står du efterfølgende med et gulv, der er så godt som nyt, og det vil du glæde dig over mange år frem i tiden.

Hvem kan slibe dit trægulv?

Det helt store spørgsmål er naturligvis, om du kan slibe gulvet selv, eller om du skal have fat på en specialist. Spørger du os, vil vi sige specialisten. Det er ikke et tidskrævende arbejde at slibe gulv, men det kræver erfaring og håndelag, hvis du vil opnå et flot og ensartet resultat – og det antager vi, at du gerne vil.

Når du indhenter priser på gulvafslibning, kan du med fordel forhøre dig hos to eller tre forskellige virksomheder, så du sikrer dig et tilbud, der ikke bare kan betale sig prismæssigt, men som også indikerer kvalitet og erfaring; det er nemlig ikke altid det billigste tilbud, der er det bedste.