Parkeringsselskab

Lad et professionelt parkeringsselskab administrere dine parkeringspladser

Lad et professionelt parkeringsselskab administrere dine parkeringspladser

editorial

Hvis du står som ansvarlig for den daglige drift af en ejendom til hvilken der hører private parkeringspladser, kan du sikkert have oplevet problemer med uvedkommende eller hensynsløs parkering på disse. Dette ses ofte ved ejendomme, som ligger tæt på centrum i en by, hvor parkering koster penge – eller hvis ejendommen ligger op og ned ad et indkøbscenter, en sportsarena eller lignende attraktion. Og derfor har du brug for hjælp til parkeringsservice, hvilket du kan få hos et parkeringsselskab.

Hvor finder jeg et godt parkeringsselskab i mit lokalområde?

Uanset hvor i Danmark din ejendom har sin beliggenhed, kan du benytte det danske parkeringsselskab UnoParks services og tjenester. UnoPark dækker nemlig hele landet og har igennem de sidste ti år ydet parkeringsservice til private og erhvervsdrivende i Danmark – med stor succes.

UnoPark er måske det parkeringsselskab, som er længst fremme i skoene, hvad angår individuelt tilpassede parkeringsløsninger, som er skræddersyet den enkelte kundes behov og referencer. Det betyder, at du med UnoPark kan få en aftale om parkeringsservice, som matcher dine ønsker – og som samtidig er fleksibel nok til at kunne ændres hen ad vejen, skulle behovene ændre sig.

Smarte digitale løsninger med UnoPark

Ud over en personlig parkeringskonsulent, som er dedikeret til at løse dine parkeringsopgaver, får du med en UnoPark-aftale også adgang til et smart digitalt modul gennem hvilket du selv kan administrere din parkeringsløsning.

Den avancerede og brugervenlige app, som virker på pc såvel som på smartphone og tablet, giver dig mulighed for nemt og hurtigt at udstede parkeringstilladelser eller slette eller forlænge eksisterende. På den måde kan du administrere dine tilladelser, selv når du er på farten eller bare ikke lige sidder ved dit skrivebord.

Du kan læse mere om UnoPark og firmaets parkeringsservice på hjemmesiden UnoPark.dk