Parkeringsselskab

Lad et professionelt parkeringsselskab hjælpe dig med dine parkeringspladser

Lad et professionelt parkeringsselskab hjælpe dig med dine parkeringspladser

editorial

Er du træt af, at uvedkomne og ubudne gæster benytter dine parkeringspladser? Så har du brug for kompetent parkeringsservice, og til dette formål kan du med stor fordel vælge et parkeringsselskab som UnoPark.

Hvordan kan UnoPark hjælpe mig?

UnoPark tilbyder stærke og fleksible løsninger, når det handler om parkeringsservice. Hos UnoPark kan du altid få en uforpligtende snak om dit behov for drift og administration af parkeringspladser – og UnoPark vil med sikkerhed komme op med en god idé til, hvordan du bedst får styr på dine udfordringer desangående.

Når du laver en aftale om parkeringsservice hos UnoPark, kan du være sikker på, at den er lige så fleksibel, som den er gennemtænkt. UnoPark arbejder sig ikke ud i tunge kontrakter med uigennemsigtigt indhold, men satser på gennemsigtige aftaler som kan ændres hen ad vejen i takt med, at dine behov og præferencer ændrer sig.

Det kan for eksempel være, at du ønsker at udvide din parkeringsløsning med parkeringskontrol eller videoovervågning – eller at du ønsker en automat til parkeringslicenser opsat i forbindelse med dine parkeringspladser. Dette kan UnoPark sagtens hjælpe med, lige som de dygtige og erfarne parkeringskonsulenter hos UnoPark gerne yder kvalificeret rådgivning omkring valg af parkeringsløsning. Du får hos UnoPark en fast personlig konsulent tilknyttet, hvis opgave det er at tilpasse din parkeringsløsning, således at den matcher dine behov og dine parkeringspladsers beskaffenhed bedst muligt.

Med en parkeringsaftale hos UnoPark får du samtidig adgang til selv at administrere dine parkeringstilladelser – faste såvel som gæstetilladelser – via en smart app til smartphone eller tablet. På den måde kan du nemt udstede eller tilbagekalde tilladelser, også når du ikke er på dit kontor. Og så vil du altid have overblik over, hvem der har adgang til at parkere på dine parkeringspladser.

Du kan kontakte UnoPark via hjemmesiden UnoPark.dk.