dør

Lav overvågning ved din dør

Lav overvågning ved din dør

editorial

Dette her gælder måske ikke så meget til ens værelse i hjemmet, men mere ens hoveddør – og det er især smart at benytte sig af ved firmaer ved hovedpartiet samt bagdøren, så man har alle indgange overvåget, som man har fået fra Klarwindows.co.uk.

Det drejer sig nemlig om, at man skal kunne se, hvem der besøger en, for selvom man måske bor i et område, hvor man har fået at vide, at der ikke sker meget kriminalitet, så kan man aldrig være på den sikre side, hvornår nogle tager chancen for at tilrane sig adgang til dit hjem – om du er hjemme eller ej.

Hvis der er indbrud, mens man ikke er hjemme, så kan man have beviser på overvågningen, hvem der kiggede ind; og det er trods alt en bedre ledetråd end ingenting, også selvom forbryderne er maskerede.

Men man kan også bruge det til, hvis nogle ude foran ens dør påstår, at de er nogen, man kender, men de lyver; eller det er et falsk bud eller politi, som der gerne vil ind.

image

Det bliver nemmere at se, hvem der er ved ens dør 

Man ser det især i nogle områder med ældre mennesker, at de åbner for et bud eller noget falsk politi. Så kan man her bede dem om at vise deres skilt til kameraet, så man kan se, om det er autentiske personer eller ej.

Det er også årsagen til, at man skriver ens fornavn som forkortelse ved postkassen og døren, for så kan et falsk bud ikke bare regne ud, hvad det står for.

Men det sidste kan man også benytte sig af, selvom man ikke har overvågning: Man kan have en dørspion, så man kan kigge ud, hvem der kigger forbi.

Så kan man se, hvem man har med at gøre, også selvom det måske ikke er nogle, man kender, for så kan man se uniformer med videre, der kan stadfæste, at det er officielle besøg.