dør

Sådan kan du spare penge på dine nye døre

Sådan kan du spare penge på dine nye døre

editorial

Trænger din bolig til nye yderdøre, er du måske interesseret i at gøre det så billigt som muligt. For selvom det er nødvendigt og vigtigt, er det måske ikke et sted, hvor du prioriterer at bruge så mange penge. Heldigvis er det da også mulighed for dig at spare nogle penge på indkøbet af dørene. Ikke mindst hvis du køber dem på en webshop som klarwindows.co.uk. De har et stort udvalg af blandt andet hoveddøre og terrassedøre til en meget favorabel pris. 

Faktisk sparer du allerede penge ved bare at vælge dem. Dels er deres priser lave, dels kommer du selv til at stå for opmåling og montering, når du vælger dem. Det er derfor en oplagt grund i sig selv for dig til at gøre det. Måske bliver du lidt nervøs nu, fordi du ikke er særlig håndværksmæssigt mindet, men hos klarwindows.co.uk har de nogle gode guides til, hvordan du kan selv kan måle op til og sætte dine døre i. 

Materialevalg og energitilskud kan sænke prisen yderligere 

Udover at der er penge at spare bare ved at vælge klarwindows.co.uk, kan du også spare penge i forhold til de materialer, du vælger. Du har nemlig en række muligheder for at bestemme, hvordan din dør skal være. Dermed kan du altså gøre den billigere ud fra de valg, du træffer. Hvis der skal være vinduer i din dør, bør du dog altid gå med det lidt dyrere trelagsglas frem for tolagsglas. Trelagsglasset isolerer nemlig langt bedre, hvilket giver dig en mere behagelig bolig og en lavere varmeregning. 

Endelig bør du også overveje, om du kan få energitilskud til din nye dør. Energitilskuddet kan du få, hvis du for eksempel har isoleret din bolig bedre, hvilket du jo har, når du har sat nye og tættere døre med trelagsglas i. Kan du få energitilskuddet, kan du altså sænke prisen på dørene yderligere.