love lingeri

Myter om lingeri

Myter om lingeri

editorial

Der findes ret mange myter omkring lingeri. En af dem er, at man skal købe dyrt lingeri for, at det holder og er pænt, og selvom det er rigtigt, at luksus lingeri ofte koster mange penge, og helt sikkert er en helt særlig oplevelse, er det langt fra sandheden, at man ikke kan finde flot og holdbart lingeri med god pasform andre steder som f.eks. https://www.love-lingeri.dk/. Så selvom det er rigtig nok at luksus lingeri vil koste mange penge, så er det 1. ikke nødvendigvis dyrt og 2. langt fra nødvendigt for at have en vidunderlig oplevelse med lingeri. Der er massere af gode mærker, som kan hjælpe en med at finde sin indre gudinde.

Det er også lidt det den næste myte handler om. Der er mange, der har en misforstået ide om, at lingeri kun er noget, man tager på for sin kærestes skyld, og det er langt fra sandheden. Man kan sagtens tage det på for at gøre sig lækker for kæresten, men man kan sagtens også gøre det for sin egen fornemmelse. Der er nemlig noget meget selvkærligt og gudindeagtigt i at finde sit ynglings lingeri frem, tage det på og dulle sig op, og gøre noget man elsker i hjemmet bare for sig selv.

Mænd ved intet om lingeri

Den sidste myte er en, der vil få mange mænd til at grine lidt. Der er nemlig mange, som har en ide om, at mænd ikke ved noget om lingeri, men nogle gange er mænd faktisk dem, der ved mest og er bedst til at finde et sæt til sin kæreste. Der er nemlig mange mænd, som nyder at gå på opdagelse i lingeriets magiske univers, så de kan finde det helt rette sæt til den kvinde, de elsker. Det er nok også derfor, så mange mænd køber lingeri til f.eks. jul.