love lingeri

Myter omkring lingeri

Myter omkring lingeri

editorial

Der er mange myter omkring lingeri. En af dem er f.eks., at luksuslingeri altid skal være dyrt, og jo, selvom det er mange penge for en med en gennemsnitlig indkomst, så får man også det, man betaler for, hvilket er upåklagelig kvalitet, som vil holde i mange år frem.

En anden myte er, at kvinder kun har lingeri på for mænds skyld. Det er desværre en myte som folk fra alle køn tror på, og selvom der bestemt ikke er noget galt i at klæde sig pænt på for sin partner, så er der også noget helt særligt ved at gøre det for sin egen fornøjelse. Derfor kan følgende helt klart anbefales som et selvkærligt ritual, som får en i kontakt med sin feminine side. 

Sæt noget tid af og find det bedste sæt lingeri i skuffen, om det så er et bh-sæt, en silke chemise, en underkjole eller noget andet. Så kan du sætte håret op og lægge makeup og derefter bruge aftenen på noget du elsker. Nyd derefter den kraftulde følelse af kvindelighed. Hvis ikke du har et sæt endnu, så undersøg evt. love-lingeri.

Mænd ved ikke noget om lingeri

Det er der desværre nogle kvinder, som mener og det er langt fra sandheden. Faktisk har mange mænd nærmest en fejlfri smag i lingeri. Der er nemlig mænd, som har været villige til at gå på opdagelse i lingeriets magiske univers, fordi de elsker at give deres kæreste disse små vidundere. Især fordi det ofte falder i god jord. Ofte vil de bruge tid på at bemærke, hvad deres kæreste foretrækker af modeller, farver og meget mere, for så at tage i et hav af butikker for at finde netop det sæt, som passer til deres partner. Der er altså ingen grund til at tro på de myter og fordomme, der er om lingeri, de passer sjældent.