jagtudstyr

Online jagtbutik

Online jagtbutik

editorial

Alt i jagtudstyr

Jagtogvildt.dk er en online jagtbutik med alt i udstyr til forskellige grene af jagt. Derudover finder du produkter til vildtpleje, vildthåndtering og meget mere.

Jagt & Vildt blev grundlagt i 2014 i Midtjylland, på baggrund af ejerens egen personlige interesse for jagt, samt ønske om at hjælpe andre jagtinteresserede. Dette har resulteret i et online univers, hvor du kan finde jagtudstyr af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser. Sortimentet opdateres jævnligt, så du altid har mulighed for at finde markedets bedste produkter. Ofte testes produkterne på egne revirer. Dette er for at sikre, at der ikke bliver solgt noget, som ikke lever op til visse standarder.

jagtudstyr

Vildthåndtering og vildtpleje

Hos Jagt & Vildt er du dækket ind fra starten af din jagt til slutningen af din jagt. Jagt & Vildt går meget op i, at produkterne i sortimentet skal være af høj kvalitet. Dette gælder også inden for vildthåndtering, hvor der er flere faktorer der spiller ind. Når et dyr skal parteres og afkoges, er der sikkerhedsmæssige aspekter, man skal være opmærksom på. Det rette udstyr hjælper både med at få det flotteste, men også det sikreste resultat. At gå ned på sikkerhed når det gælder jagt generelt, kan føre til farlige situationer.

Også inden for vildtpleje og revir, har Jagt & Vildt et bredt udvalg af produkter. Det er vigtigt at opretholde et godt og sundt revir, og man bør stræbe efter at have stærke og sunde vildtarter. Dette kan bl.a. gøres ved at lave små stier i krat eller skov, hvor vildtet kan færdes så naturligt som muligt. Desuden er det vigtigt at fodre vildtet, og det bør gøres med omtanke. Hos Jagt & Vildt lyder anbefalingen, at man bør benytte så naturlige fodertyper som overhovedet muligt. For at opretholde en god fodercyklus, kan et vildtkamera være en god idé.