skillevægselementer

Sådan kan du bruge skillevægselementer

Sådan kan du bruge skillevægselementer

editorial

Er du ved at løbe tør for plads i dit hus, og har brug for et ekstra værelse? Eller måske vil du gerne lave en spisestue, der er adskilt fra den originale stue? Der er mange måder man kan bruge skillevægselementer på, det er egentlig kun din fantasi der sætter grænser for, hvad der er muligt. Hvis du gerne vil vide mere om hvordan man kan bruge skillevægselementer, kan du med fordel læse denne artikel.

Brug for ekstra værelser

Har du fået et ekstra barn eller er den mindste blevet så stor, at han eller hun skal have sit eget værelse? Så kan det være en god idé at finde ud af hvad man kan gøre for at få ekstra plads, uden at skulle flytte ind i et nyt hus. Her kan skillevægselementer hjælpe dig med at få mere plads. Det er på en måde misvisende at skrive, fordi man får ikke mere plads, men deler bare pladsen op og udnytter den bedre.

Byg en spisestue

Hvis du har en rigtig stor stue, men gerne vil have en decideret spisestue, så kan du ved hjælp af skillevægselementer få dit ønske opfyldt. Ved at dele stuen op, kan du få en rigtig lækker spisestue uden at skulle ud i det helt store byggeri, og samtidig bringe en følelse af at bo i et helt nyt og anderledes hus.

Byg en tilbygning

Skillevægselementer kan også være nyttige når det kommer til en ny tilbygning til dit hus. Selve formen på tilbygningen kan bygges af betonelementer, hvorefter man indsætter forskellige skillevægselementer, til at dele rummet op i forskellige værelser eller rum. Når man bygger en tilbygning skal man dog sørge for at huske at have alle de nødvendige tilladelser på plads, da man ellers kan risikere at skulle rive hele tilbygningen ned igen, hvilket være rigtig ærgeligt.