bådudstyr

Top lækkert og billigt bådudstyr - find det online

Top lækkert og billigt bådudstyr - find det online

editorial

Går familiens ferie til de syv verdenshave – eller måske blot vore hjemlige farvande – denne sommer? Så skal du i gang med at gøre familiens båd sejlklar.

Er båden sat på land har du gode muligheder for at sørge for at den er i ”ship shape” inden de kommende togter. Du skal selvfølgelig rense og efterse skroget. Og så skal hele båden tjekkes indvendig og udvendig for at sikre at I ikke går ned på udstyr mens I befinder jer i rum sø.

Hvilken slags bådudstyr skal jeg anskaffe?

Når du gennemgår din båd fra for til agter er det en god idé at skrive ned hvad der trænger til en udskiftning. Det kan for eksempel være at båden trænger til nyt anker eller ankerspil, eller måske har kæder, tovværk og øvrigt udstyr til fortøjning set bedre dage.

Du bør tjekke at diverse elektronisk udstyr fungerer efter hensigten. Det gælder eventuel radar og sonar samt selvfølgelig det radio udstyr du skal bruge hvis du har behov for at udsende nødkald.

Sikkerhed ombord – et vigtigt element

I samme åndedrag bør du tjekke bådens sikkerheds udstyr. Foruden radioen tæller dette redningskrans, redningsveste, samt diverse signalerings udstyr som for eksempel nødblus.

bådudstyr

Antallet af redningsveste skal svare til antallet af besætningsmedlemmer plus én. Du bør tjekke om dine børn stadig kan passe deres redningsveste. I modsat fald skal du ud og købe nye til dem. Og skal familiens kat eller hund med på togt, skal også denne udrustes med en redningsvest.

Hvor kan jeg finde bådudstyr og sikkerhedsudstyr til bådferien?

Hvis du er på udkig efter bådudstyr i top kvalitet, kan du finde hvad du søger hos Marinelageret i Sønderborg. Marinelageret i Sønderborg er leveringsdygtig i bådudstyr, sikkerhedsudstyr og diverse materialer til klargøring af båd – og alt forhandles online til aldeles rimelige priser.

Klik ind på https://marinelageret.dk/ og se det store udvalg.