Flexleasing – fordele og ulemper
Vil du gerne have en lækker bil holdende i garagen, så du er klar til at drøne ud ad landevejene i et luksuriøst køretøj, så har du måske overvejet fordele og ulemper ved flexleasing – vi lister dem for dig her.
Flexleasing er en populær løsning for mange, der drømmer om at køre i en bil i særklasse, og det kan sagtens være den helt rette løsning for dig. Du bø blot overveje fordele og ulemper, inden du vælger, så du sikrer dig, at du ikke træffer den forkerte beslutning.
Fordele ved flexleasing
Den helt store fordel ved flexleasing er, at du slipper for at betale den høje registreringsafgift, der ellers er forbundet med biler i Danmark. Den fordeles nemlig udover bilens levetid, og dermed er det muligt at køre i en luksuriøs bil til en forholdsvis lav månedlig ydelse.
En anden stor fordel er, at du slipper for at binde stor kapital i bilen, da førstegangsydelsen ikke nær kan sammenlignes med den pris, det koster at købe bilen fra ny. Det er ikke bare en fordel for dig, der leaser bilen privat, men også for dig der gør det i forretningsøjemed.
Ulemper ved flexleasing
Der kommer ikke fordele uden ulemper, og det gælder naturligvis også ved flexleasing. Den primære ulempe ved at lease en bil på denne måde er, at du forpligter dig til at købe bilen, når leasingkontrakten udløber – eller alternativt anvise en anden køber.
Det er en risikabel faktor, hvor det er essentielt, at du er opmærksom på at fastsætte den bedst mulige restværdi i kontrakten, så du ikke taber penge, når bilen skal købes. Dit leasingselskab kan naturligvis hjælpe dig med denne løsning, og du kan også være heldig at finde et selskab, der kan sælge bilen videre for dig mod at du leaser en ny bil i stedet.
Tjek specialcars.dk/flexleasing/ for mere info.