Gulvsliber Horsens

Smukke og ensartede trægulve med hjælp fra din gulvsliber i Horsens

Smukke og ensartede trægulve med hjælp fra din gulvsliber i Horsens

editorial

Planlægger du at bosætte dig i skønne og charmerende Horsens, har du masser at glæde dig over. Du og din familie får glæde af købstadens liv og atmosfære, og samtidig rigelig adgang til smuk natur i form af skove, marker, enge – og selvfølgelig Horsens fjord.

Horsens har et rigtig erhvervsliv, og masser af mulighed for pasning, skole og uddannelse for børn og unge. Samtidig kan I benytte jer af byens mange kultur og fritids tilbud som for eksempel kultur og teater huset Horsens Ny Teater, et veludviklet og mangfoldigt sports liv, og selvfølgelig Fængslet, som danner rammen om mange musik events især om sommeren.

Har I allerede køb bolig i Horsens eller nærmeste omegn, kan I se frem til mange år med spændende og afvekslende aktiviteter. Så hvorfor ikke forberede huset eller lejligheden derpå med det samme?

Hvordan får jeg hjælp til istandsættelse af min nye bolig i Horsens?

Hvis du ikke selv har tid til – eller mulighed for – at sætte boligen i stand forud for indflytning, kan du med fordel kontakte lokale håndværkere i Horsens. Først og fremmest skal gulvene ordnes, hvis altså disse er belagt med træ. En grundig gulvafslibning kan gøre underværker for selv de mest slidte og trætte trægulve.

Du vil blive overrasket over forskellen – gulvet vil blive lysnet flere toner, og alle pletter, overfladiske skrammer og grålige slidspor vil forsvinde som dug for solen. Med den rette efterbehandling vil gulvet stråle som nyt – og er arbejdet udført ordentligt, vil du kunne have glæde af et smukt og ensartet trægulv i mange år fremover.

Din gulvmand i Horsens hedder Gulvkanonen, og tæller udelukkende dygtige og veluddannede håndværkere med særlig ekspertise inden for behandling af trægulve. Du kan altid kontakte Gulvkanonen med henblik på en samtale om dit behov for gulvafslibning i Horsens – læs mere på Gulvkanonen.dk