azure kurser

Bliv klogere på Microsoft Azure

Bliv klogere på Microsoft Azure

editorial

I en verden, hvor vi alle skal fokusere på at arbejde smartere, er det en nødvendighed at kigge efter løsninger, hvor vi kan optimere vores forretning. En stor og vigtig del af forretningen er IT og sikkerhed. Her bør du overveje om en cloud løsning, måske kunne være det rette for din virksomhed? Her har Microsoft blandt andet udviklet Azure, som er en cloudbaseret løsning for mindre og større virksomheder. Her kan din medarbejdere nemt og enkelt tilgå virksomheden data, dokumenter og arbejde fra når som helst og hvor som helst fra i verden. 

Fordele ved at vælge Microsoft Azure?

Der er mange virksomheder, der i dag anvender Microsoft Azure. Det er en løsning, der hos mange har øget produktiviteten hos medarbejderne. Det har derfor for mange virksomheder skabt en bedre bundlinje og en bedre kultur i virksomheden. Derudover er det kendt for at være et økonomisk driftssystem, da du kun betaler for de funktioner, som du bruger. Der er høj sikkerhed på data og drift, så du får en god oplevelse med løsningen.

Hvis du går og overveje at skifte hele virksomheden eller dele af virksomheden over i Azure, kan du med fordel overveje at tilmelde dig et gratis seminar.

Hvor kan du finde et gratis kursus i Azure?

Gratis seminarer eller kurser i Azure, kan være en ideel løsning, for dig som ønsker et oplæg i, hvad programmet kan gøre for din virksomhed. Det vil typisk være uforpligtende og sammen med andre, der står i samme situation som dig selv. 

Det giver dig dermed mulighed for at få et nærmere indblik i løsningen og, hvilke fordele og ulemper der er ved at skifte over til det. Her kan vi anbefale at vælge et kursus hos 4D, som er utrolig professionel og uvildig under kurset. Du kan tilmelde deres gratis kurser her hos https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure.