azure kurser

Gå på azure kursus

Gå på azure kursus

editorial

Bliv klogere med et kursus

Hvis du står og overvejer, om du kunne skabe dig en bedre faglig profil, er et godt sted at starte ved et kursus. Et kursus kan nemlig ikke kun give dig en faglig, men også personlig, udvikling. Det er derfor et fantastisk element at tilføje til sit CV, hvis du altså kan få overtalt chefen. 

Chefen kan nemlig miste en del penge ved at investere i kurser til dig, hvilket også betyder, at han skal have tillid til dig, når du som ansat kommer og foreslår et kursus. Han skal have tiltro til, at du vil bruge dine nyopnåede evner i han eller hendes virksomhed og ikke bare vil stikke af, når kurset er betalt. 

Der er derfor nogle argumenter, som er gode at have klar, hvis du skal overtale chefen om at sende dig afsted på kursus. Et kursus i eksempelvis InDesign, Officeprogrammer eller et Azure kursus, kunne være oplagte muligheder, når det kommer til supplementer til dit erhverv. 

Hvordan overtaler du din chef?

Når du skal overtale din chef, er det som sagt en god idé at have argumenterne i orden. 

Tip nummer #1

Først og fremmest er det en god idé at bevise, hvordan kurset kan supplere din dagligdag på jobbet. Hvordan giver dig det mere viden og kendskab til tingene, hvordan kan du optimere dit arbejde og så videre, og så videre

Tip nummer #2

Lad ham eller hende vide, at du også er klar til at dele ud af din viden. På den måde er det ikke blot en investering at gøre dig klogere for dem, men også en investering fordi du er villig til at lære fra dig til dine kollegaer. 

Tip nummer #3 

Lad dem også vide, at du har tænkt dig at blive. Du forlader ikke bare den synkende skude, men har faktisk tænkt at bruge han eller hendes punge på noget fornuftigt.