azure kurser

Sådan lærer du at arbejde i Cloud løsninger

Sådan lærer du at arbejde i Cloud løsninger

editorial

I den verden vi lever i, er der store forventninger til virksomhederne i forhold til kapacitet, produktion og den måde vi arbejder på. Der bliver derfor løbende kigget på, hvordan vi kan optimere vores arbejdsprocesser og den måde vi gør vores virksomhed smartere på.

Det er her virksomhederne for alvor kan skille sig ud fra mængden eller stikke af fra sine konkurrenter. Knækker I først koden i virksomheden til at gør jer selv mere effektive eller produktive, kan det både have stor betydning for bundlinjen og toplinjen for virksomheden.

Derfor skal du vælge Microsoft Azure

En af de programmer, som flere virksomheder bruger og anbefaler er Microsoft Azure. Det er et program, der vil hjælpe med at øge produktiviteten hos dine medarbejdere. De kan arbejde i programmet uanset hvor de er i verden og hvornår på døgnet det passer dem. Det er et program med høj sikkerhed på data og drift. Du kan let skalere op og ned i antal brugere alt efter, hvordan det går i virksomheden. Det er dermed et økonomisk driftsikker program. 

Her kan du vælge at flytte alt din data og drift op i skyen eller dele af den, hvis du ønsker at gøre det gradvist. Du vil ret hurtigt kunne mærke en stor forskel i den måde, som I arbejder på i virksomheden. 

Hvilket Azure kursus skal du vælge?

Hvis ikke du kender Microsoft Azure eller har arbejdet med det før, kan det godt betale sig at finde et kursus eller seminar, der fortæller, hvad du kan få ud af det program. Det kan særligt være en fordel at gøre, så du selv og dine medarbejder får berøring med programmet, inden det skal implementeres. Det kan ellers virke som en stor omvæltning for nogle medarbejdere, hvorfor det giver medejerskab i den beslutning. 

Her kan du få et gratis kursus i Microsoft Azure hos https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure.