azure kurser

Bliv rystet sammen med et azure kursus

Bliv rystet sammen med et azure kursus

editorial

En arbejdsplads uden socialt samvær er ikke en arbejdsplads

Ovenstående statement er nok noget, mange mennesker kan stå inde for, når det kommer til deres vurdering af en arbejdsplads. På nogle arbejdspladser er der måske ikke det store sociale samvær, men det ændrer ikke på, at det er noget de ansatte vægter utroligt højt. 

Det forstår man egentlig godt i og med, at man trods alt bruger 37 timer af sin uge på sit arbejde. Derfor kan det som chef også være en god idé at investere i sociale aktiviteter, hvor dine medarbejdere kan lære hinanden at kende uden for arbejdet. 

Hvis du derimod ikke er chef, men måske sidder i en form for festudvalg eller bare caféudvalg, kan det nogengange være svært at fremlægge en idé for din chef, der går rent ind, når chefen måske mere går op i effektivitet og gode tal på bundlinjen. 

Alternativt samvær kan også noget

Derfor er et kursus lige præcis en genial måde, hvorpå du får tilbragt en masse tid med dine kolleger men stadig uden for de faste rammer. Et kursus i eksempelvis Azure eller noget helt tredje, gavner både virksomheden fagligt men også socialt. 

Derudover er det en genial måde, hvorpå du kan sælge ideen til din chef, som med garanti synes kursusdelen er en fremragende idé. Oftest er kurserne hos kursusydbyderen, eller du kan i hvert fald ønske det, således at omstændighederne bliver lidt en anden end det vante og kedelige grå kontor.

Hvis Azure kurset er ikke så aktuelt for din virksomhed, findes der selvfølgelig en masse andre kurser. Om ikke andet, kan du i hvert fald læse om Azure lige her https://www.4d.dk/kurser/cloud/azure

Derefter kan du altid foreslå, at turen går videre på bar eller café eller noget andet hyggeligt. Og på den måde har du fået sat en hyggelig dato i kalenderen, som både gavner socialt og fagligt.