boligadvokat

Få drømmeboligen sikkert i hus med en boligadvokat

Få drømmeboligen sikkert i hus med en boligadvokat

editorial

Står du for at skulle købe andelsbolig, ejerlejlighed eller måske dit drømmehus, bør du rådføre dig med en dygtig boligadvokat, som kan hjælpe dig sikkert igennem handelen. Og det behøver ikke at koste dig en bondegård.

Billig boligadvokat? Find ham eller hende online

Hos eboligadvokat.dk finder du forskellige pakker, som er særligt tilrettelagt til køb af forskellige boligtyper. Samtlige boligkøb pakker ligger i et aldeles rimeligt prisleje, og indeholder alle de nødvendige elementer i forbindelse med bolighandel. For eksempel indeholder boligkøb pakken ”Køb af hus”, som koster 6.750,- kr., elementer så som gennemgang af købsaftale og samtlige relevante og nødvendige dokumenter, udfærdigelse af eventuelle forbehold samt advokatskrivelse, udarbejdelse af skøde samt anmeldelse af dette til tinglysning samt udfærdigelse af refusionsopgørelse.

Dertil kommer rådgivning om forhold så som ejerskifte forsikring og eventuel forurenings undersøgelse, hvilket er relevant når man køber hus, men knap så relevant for købere af ejerlejligheder. Og eboligadvokat.dk står selvfølgelig for al korrespondance i forhold til sælger, mægler og bank, således at du ikke skal bruge tid på det.

Brug af boligadvokat ved køb af andelsbolig

Har du været så heldig at få fingrene i en god andelsbolig, kan du vælge den billige boligkøbs pakke til 4.500,- kr. For dette beløb får du gennemgang af overdragelsesaftalen og samtlige bilag samt andre relevante dokumenter i relation til boligen og udarbejdelse af eventuelle forbehold og advokatskrivelse.

Din boligadvokat står i denne situation ligeledes for al korrespondance, eventuelt via telefon. Og uanset om du køber hus, ejerlejlighed eller andelsbolig, skal du selvfølgelig ikke betale en øre, hvis handelen går i vasken. Eboligadvokat.dk opererer nemlig ud fra det såkaldte no cure no pay princip, sammen med de faste, lave priser på rådgivning og papir arbejde. Dette er din sikkerhed for ikke at støde på ubehagelige økonomiske overraskelser i forbindelse med dit boligkøb.

Læs mere på https://eboligadvokat.dk/