boligadvokat

Hvad er prisen for en boligadvokat?

Hvad er prisen for en boligadvokat?

editorial

Boligadvokaten er en af de udgifter, du aldrig må spare væk, når du køber dit nye hjem. Prisen svinger fra advokat til advokat, men der er masser af muligheder for kompetent hjælp til få penge, og det er din eneste mulighed for fuld juridisk tryghed i handlen.

Når du endelig har fundet dit drømmehjem, kan det føles omsonst at kaste nogle tusinde kroner efter en boligadvokat, men hvis du kigger på det samlede billede, udgør de få tusinde kroner en meget lille del af det budget, der er nødvendigt for at købe et hjem – og det er alle pengene værd.

“Du risikerer at løbe ind i en økonomisk fælde efter overtagelse, hvor du ikke er juridisk dækket og derfor selv hæfter for regningen,” fortæller boligadvokat Javed Aslam fra boligadvokat.dk og fortsætter: “Det kan undgås, hvis du har fået en boligadvokat til at gennemgå sagen for dig, og samtidig får du det fulde overblik over de ting, der venter dig fremadrettet, hvis du køber boligen.”

Men når vi siger få tusinde kroner for en boligadvokat, hvad mener vi så – hvad er prisen reelt?

“Der er masser af billige boligadvokater på markedet, uanset hvor i landet du bor,” forklarer Javed Aslam. “Hos eboligadvokat tilbyder vi faste priser på køberrådgivning, og du kan maksimalt ende med at betale 6.750 kr. for et huskøb – og det er vel at mærke kun, hvis handlen rent faktisk går igennem.”

Går handlen ikke igennem, arbejder eboligadvokat efter princippet no cure, no pay, hvilket betyder, at du ikke skal betale, hvis handlen går i vasken – og det er der mange advokater, der gør.

Når du går på jagt efter den rette boligadvokat, kan du med fordel vælge én, der er certificeret af Danske BOLIGadvokater. Det betyder nemlig, at de er underlagt en række krav, der sikrer dig den bedst mulige service.