boligadvokat

Hvad hjælper en boligadvokat med?

Hvad hjælper en boligadvokat med?

editorial

Før du underskriver købsaftalen på dit drømmehjem, bør du sikrer dig, at der er indført et advokatforbehold, så du har mulighed for at få handlen tjekket igennem af en boligadvokat og eventuelt trække dig, hvis der er grund til det.

Det er en omfattende og kompliceret juridisk proces at købe en bolig, og ingen ønsker at løbe ind i ubehagelige økonomiske overraskelser, når handlen er afsluttet. Med en professionel boligadvokat ved din side undgår du de skræmmende scenarier og sikrer dig et trygt forløb gennem hele processen.

“Når du bruger en boligadvokat som din sparringspartner i handlen får du professionelle øjne på købsaftalen og samtlige involverede bilag,” forklarer boligadvokat Javed Aslam fra eboligadvokat.dk og fortsætter: “Advokaten gennemgår de relevante punkter med dig, så du får det fulde overblik over den bolig, du er ved at købe.”

Og overblik er nødvendigt for at vide, hvad du kan forvente dig af fremtiden, men også for at opnå en god handel: “Der kan være ting ved boligen, der giver grundlag for et nedslag i prisen, og de ting kan advokaten hjælpe dig med at finde,” siger Javed Aslam.

Hjælp fra A-Å

De fleste kontakter boligadvokaten, når drømmehuset er fundet, men inden købsaftalen er underskrevet. Med et advokatforbehold kan du også henvende dig, når aftalen er underskrevet – det er helt op til dig.

Du bestemmer selv omfanget af den hjælp, du ønsker, men for at inddrage færrest mulige mennesker i handlen, vælger mange at lade boligadvokaten stå for hele processen fra gennemgang af købsaftale og bilag til berigtigelse af handlen og udfærdigelse af skøde. Mange boligadvokater tilbyder pakkeløsninger, og vælger du en certificeret boligadvokat er du garanteret en fast pris uden overraskelser, ligesom du kan få et gratis formøde enten i telefonen eller på advokatkontoret, hvis du har brug for at mærke kemien, inden du vælger din boligadvokat.