Træterrasser

Få inspiration til din træterrasse

Få inspiration til din træterrasse

editorial

Går du med planer om at få bygget en træterrasse, er der masser af inspiration at hente. Både på internettet, men din tømrer er også et godt sted at hente inspiration. Ikke alene har han en uddannelse i træbygning, men han har også været med til at se og bygge andre træterrasser og på den baggrund, kan han råde og vejlede dig til hvilken type terrasse, der vil passe bedst til dit hus eller sommerhus.

Med baggrund i dig og dine behov, kan han råde og vejlede dig til hvilken terrasse der passer dig bedst.

image

Inspiration fra din tømrer

En af de ting som din tømrer kan hjælpe dig med, er at afgøre er hvilken træ din terrasse skal bygges i. Der findes både billigt og dyre løsninger, men en af de ting du skal have i mente er, om du er god til at vedligeholde. Er du ikke den type, der syntes det er hyggeligt at bruge en weekend om året på at gennemgå din terrasse, udskifte rådne planker og løse søm, samt at give din terrasse plejende olier, skal du overveje at vælge en træsort, som har en længere holdbarhed og derfor kun skal gennemgås en gang i mellem. Din tømrer kan råde og vejlede dig til hvilke der vil passe dig bedst.

Et andet område hvor din tømrer kan komme med inspiration, er om hvorvidt du skal have en overdækning eller ej. Det kan også være at det kun er en del af din træterrasse, som skal overdækkes. Fordelene ved en overdækket terrasse er, at du kan bruge den mere end hvis den ikke er overdækket. Du kan blandt andet bruge den, hvis det blæser eller regner. Du har mulighed for at tørre tøj udenfor, selv om vejet ikke er helt perfekt. Du kan også have grillen stående.