Træterrasser

Mal din træterrasse sort

Mal din træterrasse sort

editorial

Går du med planer om at male din træterrasse, er det en god idé at starte med at sandblæse den inden. Uanset om du har en sort terrasse eller en terrasse i en anden farve, vil du få et langt bedre resultat med en sandblæsning først. En sandblæsning fjerner gammel maling, skidt og snavs og hvad der må være af glatte grønne alger på terrassen.

Efter en sandblæsning vil din træterrasse stå nøgen og det endelig resultat vil være langt flottere, end hvis du blot malede over det gamle maling, også selvom du har vasket terrassen grundigt af. Husk det er vigtigt at træet får tid til at tørre ordentligt før du maler ellers vil der kommer råd i træet.

image

Mal selv eller få terrassen malet af en maler?

Når du skal have malet din terrasse har du to muligheder. Du kan vælge selv at male den eller også kan du hyre en maler til opgaven. Fordelen ved den første løsning er selvfølgelig at det er billigere og ulempen at det tager tid. Fordelen ved at hyre en maler er selvfølgelig at du ikke selv skal bruge tid på at male, men derudover kan du også forvente at det endelige resultat bliver flottere end hvis du selv maler.

En maler maler dagligt modsat os andre hvor der kan gå år i mellem vi har en pensel i hånden. Derudover har han en lang uddannelse bag sig som håndværker.

Har du besluttet dig for at få en maler til at male din træterrasse sort er det en god ide at kontakte mere end en maler og bede om et tilbud. Gerne tre eller flere. Ved at indhente flere tilbud, får du et godt overblik over prisniveauet og du kan i ro og mag vurdere de forskellige tilbud og finde det der er bedst.