Træterrasser

Få mere glæde af din terrasse

Få mere glæde af din terrasse

editorial

Har du en terrasse, som du ikke synes, at du får det optimale ud af i løbet af den omskiftelige danske sommer, kan du overveje, om du skal få den overdækket. En helt eller delvis overdækket terrasse kan gøre din terrasse langt mere brugbar. Det er muligt at bruge den i det spæde forår, hvor det er rart at sidde ude hvis der er læ.

Den kan også bruges til at sidde under når det regner og skulle vejret være alt for dårligt kan du vælge at have din grill stående og så sidde indenfor. Det gør det også muligt at tørre tøj ude, selv når vejret er dårligt. Sidst men ikke mindst, kan den tilbyde skygge de dage, hvor det er alt for varmt at sidde ude uden.

image

Få en ekstra terrasse

Det kan også være at du har en terrasse, men i virkeligheden har et ynglingssted i haven. Du kan overveje om det giver god mening at anlægge en ekstra terrasse der. Det kan være i en hyggelig krog ved siden af dine ynglingsblomster eller et særligt sted, hvor solen skinner om eftermiddagen, når du er kommet hjem fra arbejde. Eller et sted ,hvor der er fred og ro og hvor man ikke kan høre larmen fra vejen.

Her kan du med fordel få råd og vejledning af din tømrer. Hvor stor eller hvor lille skal den være. Skal den være overdækket, måske bygget med et shelter, så i kan sove ude på varme sommernætter. Hvilken slags træ skal i bygge i og hvad vil det tage af tid at vedligeholde den. Er i ikke så gode til at vedligeholde er det en god ide at vælge træ som ikke kræver den store vedligeholdelse og som kan klare sig i mange år, inden i skal gøre noget ved den.