Træterrasser

Nyd sommerens solskin på dine træterrasser

Nyd sommerens solskin på dine træterrasser

editorial

Forestil dig, at solen skinner, der er gang i grillen og lige om lidt kommer dine venner og I skal sidde på terrassen og nyde et glas vin og en god omgang mad. Noget af det hyggeligste man som dansker kan gøre om sommeren. Derfor er noget de fleste gør, hvis de køber et hus eller sommerhus som ikke har en terrasse, er at få bygget en.

Det kan i midlertid godt betale sig at vente et års tid, indtil man har lært huset, vinden, solen og haven at kende. Det kan være at terrassen skal ligge et helt andet sted end først planlagt. Det kan være at det blæser for meget eller i har fundet et helt særligt sted i haven, hvor i nu hellere vil have jeres terrasse. I kan med fordel hente inspiration hos https://www.kun-terrasser.dk/.

image

Få råd og vejledning af din tømrer

Når du skal have bygget en terrasse, er det en god ide at få råd og vejledning af din tømrer. Ved siden af hans uddannelse har han også en lang erfaring, som han kan trække på. 

Det er en god ide at vælge træ som passer til dit temperament og hvad du har af tid til vedligeholdelse. Hører du ikke til dem, der er god til at vedligeholde, skal du ikke vælge træ, der skal undersøges og vedligeholdes hver år, men i stedet for vælge noget, som kan holde i årevis uden at det skal udskiftes.

Han kan også hjælpe dig med at finde det bedste sted og komme med forslag til, hvor stor den skal være. Det er vigtigt at terrassen passer til huset, så du ikke får en terrasse med et hus som tilbehør. Det kan også være at du med fordel kan få terrassen helt eller delvis overdækket, så du også kan bruge den i dårligt vejr.