alkoholbehandling

Få den rette alkoholbehandling, og vind dit liv tilbage

Få den rette alkoholbehandling, og vind dit liv tilbage

Et liv som alkoholiker er sjældent langt – og i de allerfærreste tilfælde lykkeligt. Inge mennesker tillægger sig med vilje og overlæg et afhængigheds forhold til alkohol, for dernæst at forsumpe i dette. De fleste alkoholikere har en lang og sørgelig historie om svigt eller traumatiske begivenheder bag sig, som de søger at undslippe ved hjælp af alkohol.

Det er ikke uden grund, at man snakker om ”at drukne sine sorger” – for det er nemlig lige præcis hvad den inkarnerede alkoholiker gør. Alkohol har, når det indtages i rå mængder, en bedøvende og berusende virkning, som kan give én følelsen af at leve en problemfri tilværelse. Eller, sådan forholder det sig i hvert fald som regel lige i begyndelsen af et alkoholmisbrug. Efter at misbruget har overskredet et vist stadie, vil indtaget af alkohol primært foregå med den hensigt at holde abstinenserne fra døren.

Når man er kommet så langt ud i alkoholisme, vil det være endog særdeles vanskeligt at opbyde det nødvendige overskud, som skal til for at at opsøge behandling. Og ofte vil den sidste rest af kritisk tænkning og selverkendelse også være væk på det tidspunkt, således at man faktisk mangler motivation til at tage dette vigtige skridt.

Søg hjælp på et behandlingscenter før det er for sent

Hvis du overvejer at søge hjælp til at komme ud af dit alkohol misbrug, bør du gøre dette lige med det samme. Det, at du endnu er i besiddelse af evnen til at erkende dit problem, er et stort plus. Men hvis du fortsætter dit misbrug uden at opsøge hjælp til afvænning, vil du med stor sandsynlighed inden for en overskuelig tidsramme miste denne evne.

Hos Behandlingscenter Stien kan du få hjælp til afrusning og effektiv alkoholbehandling. Du kan læse mere om denne behandling på Behandlingscenter Stiens hjemmeside behandlingscenter-stien.dk